Themadag CIGRE B5 14 april 2022

Impact betekent dat we de ontwikkelde kennis borgen, optimaal gebruiken en toepassen. Impact betekent het oplossen van grote maatschappelijke uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Hoe zorgen we dat we efficiënter en slimmer meer realiseren?  En waarom is dit nodig?

Hoe creëren we IMPACT?
Niet door alles zélf te willen, te kunnen of te weten, maar door samen integrale oplossingen te ontwikkelen. We doen dit met andere beveiliging- en automatiseringssexperts, professionals en assetmanagers werkzaam bij netbeheerders, de energie-intensieve industrie uit het vakgebied beveiliging en besturing. 

IMPACT met Experts
Als geen ander weten de experts wat de gevolgen zijn van de energietransitie op ons elektriciteitsnetwerk, de grote toename van het aantal nieuw te bouwen schakelstations en de druk die dat met zich meebrengt op de verschillende niveaus in de keten. Denk aan; engineering, aanleg, inbedrijfname, testen, onderhoud, renovatie en ontmantelen. Daarnaast vragen nieuwe engineeringsuitdagingen om experts met de juiste skills.

Programma met IMPACT
Op donderdag 14 april presenteren we scenario’s en vergezichten, kijken we naar de gehele keten, leren we van andere sectoren en gaan we in workshops samen brainstormen over: standaardisatie, beheer op afstand, inrichten PAC-systeem, changemanagementsysteem en kennisborging aan de slag.  
We bekijken vraagstukken, delen inzichten en werken aan oplossingen die kunnen bijdragen aan de maakbaarheid. Kortom: hoe kunnen we elkaar helpen om dingen efficiënter, nog slimmer en anders te doen en wat zou daarvoor nodig zijn. 

Kijk voor het programma en de workshops op de registratiewebsite.

Waar en wanneer
Op donderdag 14 april 2022 van 12:00 tot 19:00 uur omgeving Utrecht.

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 285,- (excl. 21% btw).
Voor studenten is deelname gratis.

Voor wie? 
Wij verwelkomen graag beveiligingsexperts en assetmanagers werkzaam bij netbeheerders en de energie-intensieve industrie, en professionals uit het vakgebied beveiliging en besturing. Ook young professionals en studenten in deze vakgebieden zijn uiteraard welkom.

Vanzelfsprekend volgen wij de corona ontwikkelingen op de voet en zullen wij ons houden aan de dan geldende overheidsmaatregelen.

CIGRE Nederland, studiecomite B5