Powered by

Aramco

Powering the economies of tomorrow
By originating impactful, innovative solutions, we can make meaningful, positive contributions to major global energy issues for the benefit of our business, and energy consumers around the world.

Aramco is a world leader in integrated energy and chemicals. Our offices in Europe support a wide range of activities from facilitating the safe and reliable delivery of energy to customers around the globe, to pushing for breakthroughs in research and innovation.

Arcadis

Van klimaatverandering tot razendsnelle verstedelijking. Onze wereld wordt steeds complexer. De ruimte in steden moet optimaal worden benut en onontgonnen land moet bewoonbaar worden gemaakt. Juist op deze terreinen creëren wij buitengewone en duurzame oplossingen. Onze mensen werken gezamenlijk aan het creëren van meerwaarde door gebouwde en natuurlijke elementen naadloos in te passen in hun omgeving. Van winkelcentra in Shanghai tot een nieuwe metro in Doha en het terugdringen van luchtvervuiling in Los Angeles. Arcadis. Improving quality of life.

DNV GL

DNV GL levert wereldwijd diepgaande baanbrekende adviesdiensten in een snel veranderende energiewaardeketen. Op het gebied van elektriciteit transmissie- en distributie systemen en componenten adviseert DNV GL in strategie, technische en economische haalbaarheid studies, kwalificatie van nieuwe technologieën, basis ontwerp, kwaliteitsborging, onderhoud strategie, diagnostiek, root cause failure analysis. 

Enexis

Enexis Netbeheer brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar energie en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer in onze netten.

Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

Eurovolt

Eurovolt Consultancy BV bestaat uit een groep enthousiaste, gemotiveerde, hoog opgeleide vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van hoog- en middenspanningsprojecten, netstudies, netontwerp, stationsbouw , verbindingen en on-/offshore windparken. Het bieden van creatieve en pragmatische oplossingen, op grond van kwaliteit en continuïteit, vormen de basis voor een langdurige en duurzame relatie. Eurovolt Consultancy BV is uw gesprekspartner op diverse niveaus binnen uw bedrijf. Toonaangevende bedrijven maken gebruik van de brede expertise die de specialisten van Eurovolt Consultancy BV in huis hebben.

HAPAM b.v.

Hapam B.V., opgericht in 1925, is een onafhankelijke producent van scheiders/ aarders (50kV – 800kV) voor hoogspanningsstations en heeft meer dan 120.000 scheiders geleverd in ruim 100 landen. Veel scheiders staan langer dan 50 jaar in bedrijf. Hapam heeft productielocaties in Nederland, Polen en Vietnam.
Hapam streeft naar continue ontwerpverbetering en werkt vanuit een modern, goed uitgerust bedrijfspand met een oppervlakte van circa 16.000 m², inclusief opslag en testruimte. De productiecapaciteit is meer dan 4.000 scheiders per jaar.
Continue verbetering van materialen en productietechnologieën heeft geleid tot scheiders/ aarders van hoge kwaliteit, die eenvoudig te installeren zijn en weinig onderhoud vereisen.

Guidehouse

Navigant’s wereldwijde Energy Practice is met meer dan 750 consultants een van de grootste energie -en duurzaamheidsadviseurs. Wij werken samen met elektriciteit -en energiebedrijven, overheden en NGOs, internationale ondernemingen, productontwikkelaars en investeringsmaatschappijen in de huidige snel veranderende energie-context. Navigant ’s ervaren en zeer gekwalificeerde professionals komen samen in uitzonderlijke teams om klanten te helpen met hun business transformatie, managen van complexe projecten, versnellen van operationele processen, voldoen aan regel -en wetgeving, en veranderprocessen van organisaties en systemen, naarmate de energietransitie versnelt.

KEMA Labs

KEMA Labs is de grootste commerciële onafhankelijke test en certificerings organisatie ter wereld. Met behulp van onze laboratoria op 7 strategische locaties in de wereld leveren wij test en certificerings diensten op LV / MV / HV en UHV vlak voor de energie industrie.
Deze toonaangevende faciliteiten zorgen samen met onze hooggekwalificeerde en ervaren testingenieurs voor maximale flexibiliteit, efficiëntie en kosteneffectiviteit bij het testen van alle soorten transmissie- en distributiecomponenten. Zodra de test met succes is voltooid, wordt een KEMA LABS - type testcertificaat toegekend, een wereldwijd erkende garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Petersburg Consultants

Leadership in energy transition: dat is de missie van Petersburg Consultants, een energiek en flexibel ingenieursbureau op het gebied van hoogspannings- en buisleidingeninfrastructuur. Het bureau is opgericht in 1998 en biedt engineering, consultancy en advies binnen de energiesector. Er werken 45 medewerkers. Petersburg Consultants maakt sinds oktober 2019 samen met ingenieurs en adviesbureau Lievense onderdeel uit van wereldwijd advies- en ingenieursbureau WSP.

Prysmian Group

Prysmian Group is wereldleider in kabeloplossingen en -services. Het beursgenoteerde concern heeft 29 duizend medewerkers, 25 R&D-centra en 112 productiefaciliteiten in meer dan 50 landen. Prysmian Group bedient met de merken Prysmian, General Cable en Draka vrijwel alle marktsectoren. Onder het merk Draka worden kabeloplossingen toegepast in laagspanningsinstallaties, industriële toepassingen, datanetwerken en telecominfrastructuur en onder het merk Prysmian in hoogspanning- en energiedistributienetwerken. In Nederland heeft Prysmian Group een 4-tal fabrieken verspreid over het hele land. Het Nelux hoofdkantoor van Prysmian Group is gevestigd in Delft.

Qirion

Wij zijn experts in energienetten. Wij leveren betrouwbare, toekomstbestendige en duurzame energienetten. Wij zijn deskundig en innovatief op het gebied van de energietransitie. We werken voor én samen met onze klanten. We ontwerpen, bouwen en beheren energienetten.

Siemens Nederland NV

Siemens is in Nederland al actief sinds 1879. Siemens-groep behoort tot de grootste (elektro)technische ondernemingen van Nederland en ontwikkelt innovaties die de samenleving verder brengen, met focus op elektrificatie, automatisering en digitalisering. Ook is zij een toonaangevende leverancier van systemen voor energieopwekking en -transmissie, en medische diagnose. Op het gebied van infrastructuuroplossingen en automatiserings-, aandrijvings- en softwareoplossingen voor de industrie heeft de onderneming een pioniersrol. Met haar drie werkmaatschappijen – Digital Industries, Smart Infrastructure en Gas & Power – geeft Siemens antwoord op de maatschappelijke vragen die megatrends als digitalisering, urbanisatie en klimaatverandering met zich meebrengen.

SPIE

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland. Met ongeveer 46.400 medewerkers en een sterke lokale aanwezigheid, genereert SPIE een omzet van € 6,9 miljard en een EBITA van € 400 miljoen in 2019.

Stedin

Stedin is in januari 1999 opgericht om te kunnen voldoen aan de eisen die de Elektriciteits- en Gaswet stellen. Als netbeheerders zorgt Stedin voor de aanleg, de uitbreiding, het onderhoud en het beheer van de energienetten, inclusief de bijbehorende administratie en de verantwoordelijkheid voor veiligheid en de betrouwbaarheid. Bij Stedin werken ongeveer 170 mensen en zij hebben een Raas van Commissarissen.

TenneT TSO

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) met zijn belangrijkste activiteiten in Nederland en Duitsland. Met ruim 23.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen zorgen we voor een betrouwbare en zekere elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers in de markten die we bedienen. Met ongeveer 4.500 medewerkers realiseren we een omzet van 4,2 miljard euro. TenneT is een van de grootste investeerders in nationale en internationale elektriciteitsnetten op land en op zee. Onze focus ligt op het ontwikkelen van een geïntegreerde Noordwest-Europese energiemarkt en het vooruitbrengen van de energietransitie.

TKF (B.V. Twentsche Kabelfabriek)

Sinds de oprichting in 1930 heeft TKF zich ontwikkeld van een kabelproducent tot een technologisch toonaangevende leverancier van connectivity-oplossingen. Met een breed portfolio kabels, systemen en diensten bieden wij klanten wereldwijd oplossingen voor het creëren van veilige en betrouwbare energie- en dataverbindingen. Wij onderscheiden ons door gespecialiseerde kennis van toepassingen en oplossingen met een hoge mate van betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Wij werken nauw samen met partners, klanten, leveranciers en eindgebruikers en denken graag mee in het proces. Als onderdeel van het technologiebedrijf TKH Group NV heeft TKF toegang tot baanbrekende oplossingen, concepten en technologieën.

Volker Energy Solutions B.V.

Volker Energy Solutions (Volker-ES) is dé expert in complexe midden- en hoogspanning. De energiewereld wordt complexer en transformeert razendsnel. Deze energietransitie vraagt om een nieuwe dienstverlening. De integrale benadering van Volker-ES biedt een compleet dienstenpakket aan waarbij wij samen bouwen aan de toekomstbestendige energievoorzieningen. Wij bedenken, bouwen en beheren energie-infrastructuren. Van advies en engineering tot ontwerp, aanleg, onderhoud en optimalisatie. Volker-ES is een toonaangevende speler op het gebied van infrastructuren en energiemanagement. Wij helpen klanten als netbeheerders, energieopwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt.