29
jan
2019

Tijd om het stokje over te geven!

Na meer dan 8 jaar secretaris het secretariaat te hebben ingevuld, wordt het tijd om het stokje over te geven aan een nieuw team. Wij kunnen niet anders dan met veel trots terugkijken op de afgelopen jaren. Cigré Nederland is een actieve club geworden waar de sector niet omheen kan! Het aantal leden is verdubbeld en de door Cigré georganiseerde themadagen en workshops worden erg gewaardeerd. Wij hebben dit uiteraard niet alleen gedaan. Als wij om ons heen kijken zien wij een groep zeer gemotiveerde vakbroeders die de Cigré boodschap een warm hart toedragen. Om het Nederlandse secretariaat te mogen invullen hebben wij, Jifke en ikzelf, altijd als een groot voorrecht ervaren.

 

Binnen TenneT ben ik benoemd als lead engineer voor het nieuwe offshore project Dolwin 5. Het combineren van een complex offshore project met veel uitdagingen en het professioneel invullen van het secretariaat komt steeds meer onder druk te staan. Jifke heeft intussen haar studie veiligheidskundige zo goed als afgerond. Bovendien wil Jifke zich graag verder ontwikkelen richting veiligheidskundige. Het starten van een nieuw groot en complex project en het afronden van de studie van Jifke leek ons een goed moment om het stokje over te geven aan een nieuw team.

 

De afgelopen maanden is het secretariaat overgedragen aan Jbace (Jeanet Brouwhuis en Michelle Brouwhuis). Wij willen het nieuwe secretariaat veel wijsheid en bovenal veel succes en plezier toewensen met de verdere professionalisering van Cigré Nederland. Tenslotte bedanken wij iedereen voor de zeer prettige samenwerking. De sector is zeer klein en wij gaan elkaar zeker weer ontmoeten.

 

Frank en Jifke

ACTIVITEITENKALENDER
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
28
29
30
31
1
2
3
6
4
5
6
7
8
9
10
7
11
12
13
14
15
16
17
8
18
19
20
21
22
23
24
9
25
26
27
28
1
2
3
4