‘Samen sterk’ voor een betrouwbare energievoorziening
Datum: 9-4-2019
Plaats: Woerden MEETinOFFICE (De Bleek 13 3447 GV Woerden)

Een betrouwbare elektriciteitsvoorziening vraagt om een optimale afstemming tussen beveiligingsexperts van netbeheerders en hun industriële klanten. Maar weten zij wel voor welke uitdagingen de ander staat?

 

Op dinsdag 9 april staat tijdens de Cigré B5 Themadag in Woerden, deze vraag centraal. Meld je nu aan!

 

Kijken in elkaars keuken
Om meer inzicht in elkaars vraagstukken te krijgen en meer begrip voor elkaars problematiek, nemen we een kijkje in verschillende keukens. Want welke extra eisen stelt het plaatsen van een noodstroomvoorziening aan de toegepaste beveiligingsconcepten? Waar baseer je een keuze op: verbruikersminuten of gemiste productie? En hoe zwaarwegend zijn grote kortsluitvermogens, korte afschakeltijden en veiligheid bij vlambogen? Door inzicht in dit soort vragen, kunnen we in de toekomst tot een steeds betere afstemming van de beveiligingsconcepten komen.

Op 9 april komen daarom onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • Beveiligingsconcepten
  • Noodstroomvoorzieningen
  • Korte afschakeltijden (beperkingen vlamboogenergie versus selectieve beveiligingen)
  • Redundantie
  • Lichtboogvastheid

 

Bekijk het gehele programma!
Kom ook! Want samen sterk voor een betrouwbare energievoorziening kan alleen door inzicht te verkrijgen, relevante kennis te vergaren en wederzijds begrip te hebben.

 

Voor wie?
Wij verwelkomen graag beveiligingsexperts en assetmanagers werkzaam bij netbeheerders en de energie-intensieve industrie, en professionals uit het vakgebied beveiliging en besturing. Ook toekomstige professionals in deze vakgebieden zijn welkom.


Tijdens de inlooplunch en het dinerbuffet is er volop gelegenheid tot netwerken.

 

Kosten
De kosten voor deelname zijn €285,- (excl. 21% btw).
Voor studenten is deelname gratis.