General Report en Proceedings

Na de groepsbespreking stelt de secretaris een korte samenvatting van de discussies op, met vooral aandacht voor de belangrijkste punten. Het is meestal beschikbaar voor de afgevaardigden een na de Groepbesprekingen en wordt tevens gepubliceerd op deze website.


Gereral reportHet "General report" is een synthese document waarin de belangrijkste resultaten van de discussies tijdens de Groepsbesprekingen, in het verlengde van het special report. Het is opgesteld door de special reporter(s), onder de verantwoordelijkheid van de voorzitter, op basis van de bijdragen en een audio-opname van de discussies.


ProceedingsDe sessie Proceedings bestaat uit de speciale reports, de voorbereide en spontane bijdragen, de General report en de lijst van deelnemers. Voor dit doel, moeten alle deelnemers een elektronische versie van hun bijdrage, uiterlijk 2 weken na het einde van de sessie inleveren. Ook opgenomen in de proceedings zijn de verslagen en bijdragen gepresenteerd bij de Panel bijeenkomsten en workshops gepland tijdens de sessie, evenals de Opening voordrachten van de gastsprekers.

.
De proceedings zijn verkrijgbaar vier maanden na het sluiten van het evenement. Een korte presentatie van de sessie wordt uitgegeven in het tijdschrift Electra. De "Session Papers" en de "Session Proceedings" zijn beschikbaar voor verkoop na de sessie.