the final check - werkgroep B5
Datum: 11-4-2017
Plaats: Naarden

Uitnodiging

 

Door de steeds complexer wordende relais en SA-systemen wordt het testen van beveiliging en automatisering aldoor uitdagender. Het testen van een overstroombeveiliging lukt nog wel, maar hoe test je een moderne trafo- of raildifferentiaalbeveiliging? En hoe een compleet SA-systeem?

 

Tijdens de Cigré B5 themadag 'TESTEN: The final check' delen gelouterde sprekers hun kennis en ideeën over vraagstukken rondom testen.

 

Vragen die spelen

  • Moet je (digitale relais) überhaupt nog wel testen?
  • Wat test je en waar: in de fabriek, op kantoor, in het veld?
  • Hoe uniformeer je het testen?
  • Is certificering nodig?
  • Hoe ziet de toekomst van het testen eruit?

Workshops
Tijdens diepgravende workshops gaan we onder meer in op het testen van trafodifferentiaalrelais, raildifferentiaalrelais of SA-systemen en de "assetmanagement-aspecten" van testen. Graag nodigen we je van harte uit om actief deel te nemen: kijk mee, denk mee, praat mee!

 

Programma
Bekijk het hele programma met sprekers, workshops en extra smaakmakers.

 

Voor wie?
Wij verwelkomen graag beveiligingsexperts en assetmanagers werkzaam bij netbeheerders en de energie-intensieve industrie, en professionals uit het vakgebied beveiliging en besturing. Ook toekomstige professionals in deze vakgebieden zijn welkom.

 

Tijdens de inlooplunch en de BBQ is er volop gelegenheid tot netwerken.

 

Waar en wanneer
Op dinsdag 11 april in het Naardenbos in Naarden

 

Kosten
De kosten voor deelname zijn €285 ,- (excl. 21% btw).
Voor studenten is deelname gratis.

 

Annuleren
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Vanzelfsprekend kan bij verhindering altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik maken.