European Utility Week 2017 Amsterdam
Datum: 4-10-2017 / 6-10-2017
Plaats: Amsterdam

Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven, organisaties en kennisinstellingen tijdens de European Utility Week (EUW) 2017 in Amsterdam. Wil jouw bedrijf ook deelnemen?

De EUW is de beurs voor Utilities om te netwerken en discussiëren over trends binnen de energie-industrie. In 2016 heeft Dutch Power samen met Accenture, Alliander /SIM-CI, Enexis, Joulz, Stedin en Technolution een succesvolle try out gedaan tijdens de EUW in Barcelona. De EUW is de beurs voor de energie-industrie, met hoogopgeleid internationale bezoekers en een aantrekkelijk programma. In 2016 trok de beurs 11.000 bezoekers uit 113 landen.

Ook in 2017 hebben bovengenoemde bedrijven de intentie om samen deel te nemen aan de EUW in Amsterdam. Het voorstel is om samen met alle Dutch Power participanten (bedrijven, organisaties en kennisinstellingen uit de energiesector) en haar partners deze kans te benutten door Nederland als kennisland met samenwerking hoog in het vaandel op een gezamenlijke stand onder de vlag Holland Paviljoen of Dutch Power uit te dragen en de theaters te vullen met presentaties over onze kennis.

 

Lees de bijlagen en meld je aan

 

Uitnodiging European Utility Week 2017 in Amsterdam.pdf


Mogelijkheden voor Dutch Power op de EUW 2017.pdf

 

Met vriendelijke groet,

Dutch Power